In fiecare Vineri vom adauga continut nou pe site! 

Asteptam cu mare drag poze cu fisele lucrate de copii sau chiar cu cei mici in timp ce le lucreaza.

WhatsApp 0732.136.171. | Email: kids-globe@captaintravel.ro

CALATORIE IN SPATIU

PARCURI DE DISTRACTII

Copiii adora parcurile de distractii. Multe dintre acestea s-au mobilizat in aceasta perioada si au creat fise de activitati foarte interesante si creative pentru copii. Va rugam sa dati click pe imagine pentru a descarca fisierul, dupa aceea il salvati pe calculator si il puteti tipari.

Disneyland Paris

Legoland Germania

PortAventura Spania

UNESTE PUNCTELE

LOCALIZEAZA PE HARTA

LABIRINTURI

Labirinturile le dezvolta copiilor abilitatile motorii fine, vizuale, increderea in sine si mai ales rabdarea. De aceea va propunem sa rezolvati labirinturile de mai jos, iar la final, impreuna cu cel mic sa identificati pe harta continentele si  tarile din imagini. Va rugam sa dati click pe imagine pentru a descarca fisierul, dupa aceea il salvati pe calculator si il puteti tipari.

CUVINTE INCRUCISATE

Gasiti cuvintele ascunse in fiecare fisa! Fisele sunt facute cu scopul de a dezvolta copiilor cultura generala, vocabularul si logica. Va rugam sa dati click pe imagine pentru a descarca fisierul, dupa aceea il salvati pe calculator si il puteti tipari.

PLANSE DE COLORAT

Pentru copiii carora le place sa coloreze, am pregatit cateva planse de colorat tematice, cu unele dintre cele mai importante atractii turistice din lume. Va rugam sa dati click pe imagine pentru a descarca fisierul, dupa aceea il salvati pe calculator si il puteti tipari.