Caută

Antreneaza-te ca un campion cu Rafa Nadal Academy (video Muzeu)

Academia Rafa Nadal de Movistar din Mallorca, Spania este un proiect foarte special pentru Rafael Nadal. Aici vin copii si tineri din intreaga lume cu visul de a deveni campioni la tenis.


Pentru a ne ajuta sa practicam sport si cat #StamAcasa, antrenorii Academiei Rafa Nadal au creat cateva videoclipuri foarte practice.


Vezi mai jos videoclip de prezentare a Muzeului Rafael Nadal!Fitness - Lectia 1
Fitness - Lectia 2
Antrenament Tenis 1
Antrenament Tenis 2Academia lui Rafa Nadal din Manacor s-a deschis în 2016, iar la inaugurarea ei invitat de onoare a fost Roger Federer. În cadrul complexului din Baleare se găsesc 27 de terenuri, din care 18 sunt de hard. De ce atât de multe? Chiar dacă Rafa este regele zgurii, el consideră că tenisul viitorului se va desfășura pe suprafață dură.


Internatul de la Rafa Nadal Academy oferă cazare și masă, vitaminizare, antrenamente și program pentru timpul liber. Copiii nu învață doar tenis, ei merg și la cursuri. La final vor fi absolveții American School of Mallorca, diplomă recunocută la nivel mondial. În cadrul complexului există două piscine, sală de fitness cu cele mai noi aparate, dar și o clinică medicală specializată.


Pe perioada verii se desfășoară un program special de care se pot bucura și cei care nu sunt înscriși în Rafa Nadal Academy. În timpul verii, în lunile iulie și august, se desfășoară „Summer camp” în cadrul căruia jucători din toată lumea vin să se bucure de tenis pentru una sau două săptămâni, dar la un cu totul alt nivel. Ei se bucură și de un program de divertisment și timp liber.
RAFA NADAL MUSEUM EXPERIENCE


În cadrul Academiei de la Manacor se găsește și Rafa Nadal Museum Experience. Aici pot fi văzute echipamentele folosite de Rafa de-a lungul anilor, trofeele câștigate de iberic, dar și o colecție de cadouri făcute de mai marii lumii sportive.


Roger Federer a donat echipamentul de la finala de vis de la Wimbledon 2008, de asemenea pot fi văzute tricourile lui Miguel Indurain, ale naționalei Spaniei și SUA de baschet, precum și o mulțime de tricouri ale unor cluburi galonate de fotbal din Europa.


Fernando Alonso a făcut cadou o replică a monopostului Renault cu care a câștigat titlul mondial din Formula 1 în 2005, Usain Bolt și-a oferit încălțările, iar Tiger Woods una dintre crosele de golf.
Pentru mai multe informatii si videoclipuri foarte interesante, va rugam accesati:

42 afișare