Caută

Bioparc Valencia

Bioparc Valencia este un parc zoologic de 10 hectare din Valencia, Spania. Este detinut de Consiliul Local al orasului Valencia si este proiectat si administrat de Rainforest. Are o colectie mare de fauna africana.



Este un proiect inovator, care ofera vizitatorilor posibilitatea de a vedea animalele in habitatul lor natural.


Vizita devine o călătorie care ne permite să contemplăm natura și animalele sălbatice care trăiesc acolo si sa ne bucuram de o experiență unică, care se schimbă în fiecare zi și în fiecare moment.


In fiecare zi au loc o serie de activitati la care vizitatorii pot participa gratuit: intalnire cu ingrijitorii, hranit animalele, prelegeri, show-uri educationale, tururi cu ghid etc.


Animale


În Bioparc Valencia a fost recreata pe o suprafata de 100.000 m2, natura sălbatică a continentului african: pădurea ecuatorială, Madagascar si savana. La animale s-a adaugat vegetația și peisajul pentru a forma un set care permite vizitatorilor să învețe despre relațiile dintre organisme și elementele care creaza ecosistemele, astfel încât îi ajută pe vizitatori să înțeleagă funcționarea lor.


Pentru a realiza această conștientizare, instalațiile sunt adecvate pentru ca animalele să dezvolte un comportament natural. Astfel, Bioparc Valencia acordă prioritate bunăstarii animalelor.


Una dintre caracteristicile prin care Bioparc s-a remarcat este crearea de incinte spectaculoase multispecie. Spațiile care recreaza fidel habitatele în care animalele din diferite specii trăiesc împreună, la fel cum ar fi în natură.



Hipopotamul


Supranumit „cal de râu“ de greci, acest gigant semi-acvatic poate sta sub apă timp de până la 6 minute. Pot ajunge pana la 49 de ani in captivitate, insa nu depasesc 40 de ani in salbaticie.


Hipopotamul petrece o mare parte a vieții sale in apa și isi crește activitatea pe timp de noapte, atunci când merge pe uscat pentru hrana.


Ce mananca (mancarea principala): ierburi, cereale, flori



Girafa


Rumegător din Africa de Est este cel mai inalt animal cunoscut, ajungând până la 6 metri înălțime. Gâtul lung le permite să ajungă la cele mai înalte frunze de copaci, evitând competiția cu alte alimente erbivore. Inaltimea le este benefică, de asemenea, să aibă o imagine de ansamblu a savanei, evitând astfel posibilele pericole.

Nu doarme mai mult de 5 minute si sunt vulnerabile la lei și hiene atunci când beau apă.

Se estimează că mai există aproximativ 500 de exemplare în mediul natural. Ce mananca (mancarea principala): frunze, seminte, fructe



Leul african


Leul este una dintre cele patru mari felinelor aparținând genului Panthera . Masculul adult este ușor de recunoscut prin dimensiunile sale mari, avand o greutate de 150-250 kg. Femelele sunt, de obicei, considerabil mai mici, de 110-180 kg.


În grupuri sociale femelele sunt responsabile să caute hrană și să aibă grijă de urmași, în timp ce masculii protejeaza turma. Leii traiesc intre 10-15 ani in salbaticie si 15-25 in captivitate.


Ce mananca (mancarea principala): antilope, porci mistreti, zebre



Pentru mai multe informatii si videoclipuri foarte interesante, va rugam accesati:



0 afișare

Aboneaza-te la Newsletter pentru a fi la curent cu noutatile

  • White Facebook Icon
  • Instagram
  • LinkedIn

© 2020 Kids Globe este marca inregistrata a agentiei de turism Captain Travel

Publicitate: Acceseaza eTriumph.ro - Magazin Online Lenjerie Intima Triumph