Caută

Cadbury World Birmingham

Cine iubeste ciocolata si vrea sa stie mai multe despre originea, producerea si nenumaratele sortimente ale deliciosului desert poate afla doar calatorind in Regatul Unit. Cadbury World este situat in Birmingham si ofera vizitatorilor sai o lume fascinantă, plină de distracții si delicii la tot pasul.Aici puteti afla cum este facuta ciocolata preferata, va puteti juca în ploaia virtuală de ciocolată și sa va creati propriul desert, combinand diferite tipuri de dulciuri cu o delicioasa crema de ciocolata calda Cadbury.


În plus, alăturați-vă lui Freddo și altor personaje Cadbury, în timp ce vă insotesc într-o călătorie aventuroasă în experiența cinematografică 4D Chocolate Adventure, completată cu scaune în mișcare! Scufundați-vă într-un bol cu lapte Cadbury, plimbați-l pe Crunchie Rollercoaster și ridicati-vă pe cer într-un dirijabil Cadbury Creme Egg pilotat de Iepurasul Caramel. Există atât de multe lucruri de văzut și de făcut pentru întreaga familie, încât descoperi lumea uimitoare a Cadbury!Curiozitati despre ciocolata


  1. Cea mai mare bucată de ciocolată din lume a cântărit 5.792 de kilograme.

  2. Primul baton de ciocolată a fost inventat în 1847 de către Joseph Fry.

  3. Denumirea științifică a arborelui de cacao este Theobroma, care se traduce în „mâncarea zeilor”.

  4. Americanii consumă peste 1,4 milioane de kilograme de ciocolată în fiecare an, aproape jumătate din producţia totală din lume.

  5. Toate călătoriile spaţiale au la bord batoane de ciocolată.
Pentru mai multe informatii si videoclipuri foarte interesante, va rugam accesati:20 afișare

Postări recente

Afișează-le pe toate