Caută

Caminito del Rey, Malaga

Caminito del Rey sau Drumul Regelui este cu siguranta unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume. Aflat in apropiere de Malaga, Spania, traseul ofera peisaje spectaculoase, adrenalina in conditii de maxima securitate, pe scurt o experienta unica.Ce este Caminito del Rey


Nu cu mult timp în urmă Caminito del Rey era cel mai periculos drum din lume, şi numai amatorii de senzaţii tari îl parcurgeau.


Drumul a fost construit între 1901-1905 pentru a permite muncitorilor ce lucrau la două hidrocentrale să se deplaseze mai uşor de la una la cealaltă, şi de asemenea pentru a facilita inspecţia şi întreţinerea canalului. Regele Alfonso XIII a traversat pasarela pentru a inaugura un baraj din zonă în 1921, şi de atunci a căpătat denumirea El Caminito del Rey, sau Drumuleţul Regelui.


In martie 2015, dupa 4 ani de restaurare a traseului si o investitie de peste 9 milioane de euro, Caminito del Rey a fost redeschis publicului larg.Siguranţă si dificultate traseu


Traseul este foarte usor de parcurs si nu presupune abilitati de catarare. Inca de la intrare, toti vizitatorii primesc casti de protectie, iar de-a lungul traseului sunt camere video si paznici foarte vigilenti. Cu toate acestea, accesul este permis copiilor care au implinit 8 ani.Pentru mai multe informatii si videoclipuri foarte interesante, va rugam accesati:


184 afișare

Postări recente

Afișează-le pe toate