Caută

Inoata cu delfinii la Dolphin Bay Atlantis the Palm, Dubai

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa inoti cu delfinii? Dolphin Bay din incinta hotelului Atlantis the Palm 5* din Dubai ofera vizitatorilor sai sansa de a se bucura de o astfel de experienta cu adevarat deosebita.Nicio vacanta in Dubai nu este completa fara o vizita la cel mai faimos aquapark - Atlantis Aquaventure. Pe langa nenumaratele si spectaculoasele tobogane cu apa, in incinta parcului se afla si Dolphin Bay, o zona dedicata interactiunii cu delfinii.


Experiente la Dolphin Bay Atlantis the Palm


Fiecare experiență Dolphin Bay include o sesiune de educație cu specialiștii in mamifere marine. Astfel copiii vor afla informatii despre biologia delfinilor, modul în care trăiesc și conservarea oceanelor.


Dolphin Encounter este o experienta accesibila tuturor copiilor indiferent de varsta. Acestia se vor putea juca cu delfinii intr-o piscina cu adancime redusa.


Dolphin Adventure se adreseaza copiilor de peste 8 ani, care stiu se inoate. Acestia se pot bucura la maxim de o sesiune de inot cu delfinii.

Dolphin Trek este o experienta ce ofera copiilor sansa de a afla mai multe despre viata si habitatul delfinilor, acestia putand sa le urmareasca activitatea. Pot participa copii de peste 8 ani indiferent de abilitatile de inotator.


Dolphin Snorkel este o activitate noua in cadrul parcului si poate fi experimentata de copii de peste 8 ani.


Dolphin Royal Swim este experinta suprema in care inoti alaturi de 2 delfini si te poti lasa tras de acestia de-a lungul bazinului. Pot participa copiii de peste 12 ani, buni inotatori.


Fiecare dintre interacțiunile cu delfinii include acces nelimitat la Aquaventure Waterpark pentru o zi.
Pentru mai multe informatii si videoclipuri foarte interesante, va rugam accesati:

247 afișare

Postări recente

Afișează-le pe toate