Caută

KidZania

KidZania este un oras interactiv creat pentru copiii de 1-14 ani, care combină inspirația, distracția și învățarea prin joc de rol realist, făcând KidZania unul dintre brandurile de învățare și divertisment global cu cea mai rapidă creștere din lume. Copiii pot explora în mod independent un oraș interior amplificat de peste 7.000 de metri pătrați, cu peste 100 de meserii interesante pe care le pot încerca.Aici, copiii pot lucra ca bucătar, prezentator de radio, medic, pilot, etc., castigand deprinderi precum independența, alfabetizarea financiară și comunicarea cu „colegii și subalternii”.


Străzile, bulevardele și piețele Kidzaniei sunt infrastructura obișnuită a oricărui oraș. Există un birou poștal, magazine, un teatru, un salon de înfrumusețare, o fabrică de ciocolată, un centru de televiziune, un departament de pompieri, servicii medicale ... Luminile de circulație sunt instalate pe străzi, autobuzele și vehiculele speciale merg pe "drum". În oraș veți întâlni mărci cunoscute - stomatologie - Colgate, bancă - Alfa Bank, fabrică de ciocolată - Kinder ... În fiecare oră in piața principală, se aude muzică veselă, spectatorii se adună pentru a urmări ceremonia de o oră.


KidZania susține obiectivele de învățare a educației financiare, contribuind la înțelegerea copilului despre ciclul economic. Fiecare oraș KidZania operează cu o monedă proprie, numită „kidZo”, care permite participanților să afle despre managementul monetar câștigând kidZos prin angajare, permițându-i să achiziționeze bunuri și servicii în calitate de clienți, economisind în conturi bancare, investind pe termen lung, plătind impozite și dând înapoi la comunitate prin donații.


In prezent, KidZania se regaseste in 28 de orase din intreaga lume, printre care: Londra, Istanbul, Lisabona, Dubai, Singapore, Bangkok etc.


KidZania LondraFabrica de Ciocolata KinderSpitalul de UrgentaFirma de Curierat DHLStudio de televiziunePentru mai multe informatii si videoclipuri foarte interesante, va rugam accesati:

109 afișare

Postări recente

Afișează-le pe toate