Caută

La Perle by Dragone Dubai

Pus în scenă la teatrul construit în Al Habtoor City, La Perle este un spectacol cu totul deosebit. Este un concept al celebrului regizor de teatru Franco Dragone, povestea misterioasă a La Perle prezinta actori incredibil de talentați, iar ideea scenică unică face furori mari la nivel international.La Perle by Dragone prezintă 65 de artiști, fiecare aducând propriul set unic de abilități in cadrul spectacolului. Veti vedea actori și acrobați în cascadorii acvatice și aeriene în timpul acestui spectacol care dureaza 1,5 ore.


La Perle combină spiritul Dubaiului cu un aqua-scenic iconic pentru a oferi un spectacol de neatins în interiorul și deasupra apei. Interpreții se scufundă în piscină pe scenă și zboară prin teatru la înălțimi spectaculoase, creând o experiență captivantă vizual.


La Perle este primul spectacol rezidențial din regiune, cu propriul său teatru care a fost construit special pentru acest spectacol. Locul oferă o experiență unica pentru membrii audienței, deoarece fiecare loc garantează o vedere magnifică a spectacolului. Cu doar 14 rânduri în teatrul de 1.300 de locuri, publicul este aproape de acțiune.
Momente din cadrul spectacolului
Pentru mai multe informatii si videoclipuri foarte interesante, va rugam accesati:

36 afișare