Caută

Loro Parque Tenerife

Loro Parque este cel mai faimos dintre toate parcurile tematice din Tenerife. Un regat complet al animalelor, cu păsări, papagali, delfini, balene şi lei de mare într-un spectacol fascinant. Întâlneşte toate animalele diferite din întreaga lume într-o singură vizita!De la înființarea sa în 1972, Loro Parque a creat cea mai diversă rezervație genetică de papagali care există în lume, obținând peste 4.000 de exemplare din 350 de specii și subspecii diferite, care au fost donate în întregime Fundației Loro Parque. Fiind prea multe pentru a fi listate în această introducere, papagalii Loro Parque sunt, de la sine, un motiv pentru a vizita și a afla despre aceste creaturi frumoase și diverse.Papagalul


Papagalii sunt unele dintre cele mai uimitoare specii de păsări. Aceștia sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a memora și a reda cuvinte.


Durata de viață a unui papagal este de 75-80 de ani. Speciile mici de papagali pot trăi până la 10 ani în captivitate, în timp ce speciile mari au o durată de viață de până la 80 de ani.


Papagalii sunt singurele păsări care se folosesc de gheruțele lor pentru a mânca. Papagalii au primul și al 4-lea deget de la picioare orientat înapoi, iar al 2-lea și al 3-lea înainte.


Ce mananca (mancarea principala): fructe, nuci, seminte, insecteOrca


Orca, numită de asemenea balenă ucigașă este cel mai mare membru din familia delfinilor. Orcile sunt ușor de recunoscut datorită culorilor caracteristice, alb si negru, și sunt considerate animale foarte inteligente.


Orca poate atinge 10 metri lungime și o greutate de circa 7 tone. În ciuda taliei sale masive, ea se poate deplasa cu o viteză mare.


Hrana principală a orcilor o constituie bancurile de pești - heringi, scrumbii, somoni, toni - și chiar rechini. Se mai hrănesc și cu cefalopode - sepii, calmari - sau, mult mai rar, mamifere marine - delfini și mai ales foci și vidre de mare.


Orcile călătoresc deseori în grupuri, ies la suprafață pentru a cerceta zonele și comunică cu ajutorul sunetelor. S-a constatat că orca se obișnuiește ușor în captivitate și acceptă apropierea omului, față de care manifestă chiar atașament.
Testoasa de Galapagos


Țestoasa de Galapágos sau broasca țestoasă gigant din Galápagos este una dintre cele mai mari specii vii de broască țestoasă și cea de a 10-a cea mai grea reptilă vie, ajungând la greutăți de peste 400 kg și o lungime de peste 1,8 m.


Cu durata de viață în sălbăticie de peste 100 de ani, este una dintre cele mai longevive vertebrate.


Țestoasa gigant este specie endemică în șapte dintre Insulele Galapágos, un arhipelag de origine vulcanică din Pacific la aprox. 1000 km de Ecuador. Arhipelagul a fost descoperit în secolul al XVI-lea și numit după termenul spaniol galapago, care înseamnă țestoasă.


Ce mananca (mancarea principala): cactuşi, iarbă, frunze, fructePentru mai multe informatii si videoclipuri foarte interesante, va rugam accesati:
353 afișare