Caută

Madame Tussauds Londra

Faimos pe plan mondial pentru figurinele din ceara care imita foarte bine diferitele personalitati ale lumii, Madame Tussauds este una dintre cele mai populare atractii turistice din Londra si este usor de spus de ce.Figurinele constant actualizate din lista celor mai bogati si mai celebri, vechi sau moderni, fac dintr-o simpla vizita la Muzeul Madame Tussaud o experienta memorabila pentru vizitatorii din intreaga lume.


Este atat de popular incat a ajuns sa fie deschise sedii ale sale in multe alte capitale ale lumii. Astazi, putem numara 24 de muzee Madame Tussauds in intreaga lume, inclusiv in America, China sau Australia.


Muzeul deține 15 colecții, printre care se numara: Film, Sport, Royals, Music, Marvel, Star Wars, World Leaders, Sherlock Holmes și The Spirit of London.Making of Star WarsStiati ca


  • Muzeul a fost creat de Anna Maria “Marie” Tussaud. Nascuta in Strasbourg, Franta, prima statuie a facut-o la varsta de 16 ani si a fost cea a lui Francois Voltaire.

  • Cea mai mare figura de ceara prezentata este cea a lui Hulk, aceasta avand 4,5 metri inaltime. Iar cea mai mica a fost Tinker Bell (Clopotica).

  • Una dintre putinele persoana care a refuzat sa i se faca o statuie de ceara a fost Maica Tereza, aceasta considerand ca munca ei este mai importanta decat prezenta sa fizica.

  • Procesul de creatie a unei statui dureaza de regula 4 luni si costa aprox. 300.000 dolari.

  • Fiecare fir de par este aplicat individual si dureaza aproximatix 5 saptamani sa fie gata, fiecare cap avand in jur de 100.000 de fire de par.


Making of Loki, Avangers
Pentru mai multe informatii si videoclipuri foarte interesante, va rugam accesati:

55 afișare

Postări recente

Afișează-le pe toate