Caută

Musical Regele Leu

Trăiți experiența unui incredibil film Disney, transpus într-un  musical la Londra. Regele Leu este unul dintre cele mai aclamate musicaluri, de care se vor bucura toți membrii familiei.Musicalul a avut premiera în Octombrie 1999 la Londra, și de atunci s-a jucat în multe metropole ale lumii. Musicalul a câștigat nu mai puțin de 6 premii Tony pe Broadway, în New York, a primit distincția Evening Standard drept evenimentul teatral al anului și a fost nominalizat la 8 premii Oliver.


Este un musical fenomenal, iar savana prinde viață în West End-ul londonez!

Veți savura cu siguranță melodii ca „Circle of Life”, „Hakuna Matata” și „Can You Feel the Love Tonight”.În acest remake live-action, Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu.


Scar, fratele regelui Mufasa și fost pretendent la tron, are propriul plan în legătură cu viitorul ținutului. Lupta pentru autoritate și putere în regatul din Pride Rock este plină de trădare, dramă și tragedie, iar micul Simba ajunge să fie exilat. Cu ajutorul unor noi prieteni neobișnuiți și haioși, Simba va lupta pentru a-și lua înapoi ceea ce este de drept al lui, tronul din savana africană.
Pentru mai multe informatii si videoclipuri foarte interesante, va rugam accesati:

56 afișare