Caută

Muzeul de Stiinta din Londra

Muzeul de Stiinta din Londra este situat in South Kesington si este locul care gazduieste una dintre cele mai importante colectii de exponate ce trateaza evolutia stiintei si industriei, intr-un mod distractiv si foarte creativ.
Muzeul de Stiinta din Londra este unul dintre cele mai interactive din oras, dispunand de o multime de exponate pe care turistii sunt invitati sa le experimenteze prin interactiune directa. Spre exemplu in aripa high-tech turistii sunt invitati sa-si modifice digital fata pentru a se intineri sau pentru a vedea cum arata mult imbatraniti. De asemenea isi pot manipula vocea in diferite moduri care pot fi extrem de haioase.


Printre cele mai populare atractii se numara galeria Launch Pad, unde pot fi vazute exponate ce prezinta diferite principii stiintifice dar si Puffing Billy, cea mai veche locomotiva cu aburi din lume. Tot printre favoritele publicului se numara si o capsula autentica de pe Apollo 10. Colectia Regelui George al III-lea prezinta instrumente stiintifice care amintesc de stiinta din secolul al 18-lea iar daca vizitatorii doresc sa isi odihneasca picioarele trebuie sa stie ca exista in cadrul muzeului un cinematograf IMAX cu o capacitate de 450 de locuri.


Apollo 10

A fost a patra misiune spațială cu echipaj uman din Programul Apollo și a doua (după Apollo 8) care a orbitat Luna. Aceasta a avut loc cu doua luni inainte ca Apollo 11 sa ajunga pe luna.Traseul urmat de Apollo 11
Wonderland - o lume dedicata copiilor si nu numai
Experiment: Cum arata sunetul?
Turul muzeului
Pentru mai multe informatii si videoclipuri foarte interesante, va rugam accesati:

24 afișare