Caută

Serengeti Park Germania

Serengeti Park Germania este cel mai mare Safari Park din Europa! Peste 1500 de animale salbatice, 40 de atractii, spectacole impresionante pe o suprafata de 200 de hectare. Este situat in localitatea Hodenhagen din Germania, in apropiere de Hanovra, Bremen, Dortmund si Hamburg.Serengeti Park Germania ofera o combinatie unica a unei gradini zoologice si a unui parc de distractii.  Acesta este situat in localitatea Hodenhagen, din Germania, in apropiere de Hanovra, Bremen, Hamburg, Dortmund  si este impartit in 3 mari zone: Serengeti Safari, Jungle Safari, Adventure Safari.

Zona Serengeti Safari include o calatorie safari lunga de 10 km, pe care vizitatorii o pot parcurge la bordul unui autobuz al parcului (Serengetibus) cu ghid specializat sau cu masina personala. Pe parcursul traseului peste 1500 de specii de animale salbatice (lei, tigri, zebre, elefanti, rinoceri, etc.) pot fi vazute si studiate fara a fi deranjate din mediul lor natural. Aceasta zona a parcului cu o suprafata de circa 110 hectare este singura din parcul tematic Serengeti care nu poate fi vizitata fara un automobil.

Zona Jungle Safari cunoscuta si sub numele de “taramul maimutelor“, este suprafata parcului in care vizitatorii pot interactiona, pot hrani, pot observa de aproapte si chiar se pot juca cu diferitele specii de maimute care se gasesc in parc. Tot aici se gaseste si cea mai mare rezervatie de gorile si cimpanzei - Amboseli. Mai mult de 200 de specimene de primate si maimute fac din aceasta zona un obiectiv care trebuie vazut de catre oricine macar o data in viata. Restaurantul Zanzibar de aici este locul perfect pentru a va bucura de o masa copioasa pregatita cu grija. 

Puteti avea o aventura plina de actiune in Adventure Safari, parcul tematic cu peste 40 de atractii si spectacole uimitoare. Zona este dedicata distractiei si jocurilor pe uscat si acvatice. Printre cele mai renumite atractii de aici se numara: Safari Water Log Ride, Condor, Breakdance, Enterprise, Round-up, Rainbow, Giant Boat Swing “Kongo“ (navigatie, rafting, tobogane, carusele, slide-uri, croaziere, roller-coaster toate construite in stil “salbatic“). La toate acestea se adauga mai multe spectacole care sunt pregatite in special pentru cei mai mici dintre vizitatori.


Rinocerul


In prezent, există doar cinci specii supraviețuitoare ale acestei familii. Două dintre aceste specii sunt native Africii și trei Asiei de sud.


Rinocerii sunt animale mari, cu construcție masivă – rinocerul alb poate cântări până la 2,3 tone. Specia întâlnită în Asia își susține corpul masiv cu membrele groase, dar specia de rinocer african are membre surprinzător de zvelte şi poate alerga cu viteze de până la 45 km/h. Fiecare picior are trei degete, fiecare cu o copită.


Greutatea lor poate varia intre 700 kg si 3 tone. Rinocerii albi, negri şi de Sumatra au câte două coarne, în timp ce rinocerii indieni şi de Java au doar unul. Rinocerii pot atinge viteze care se plasează în intervalul 48-64 km/h.


Ce mananca (mancarea principala): iarba, fructe, frunzePentru mai multe informatii si videoclipuri foarte interesante, va rugam accesati:
17 afișare