Caută

Snorkeling si Scuba Diving in Egipt

Egiptul are peste 1400 km de coastă scăldata de Marea Roșie și Mediterana. Riviera Mării Roșii este una dintre cele mai bune destinații de snorkeling si scuba diving din lume.Indiferent unde te plimbi în Egipt, recifurile sunt uimitoare și aproape de țărm. Acestea oferă un habitat marin pentru unele dintre cele mai colorate și unice specii marine din lume.


Protejate de curenții oceanici, apele Mării Roșii sunt deosebit de calme și se bucură de temperaturi ridicate. Aceste condiții au dus la dezvoltarea unei bogății de viață submarină, dominată de coralul dur și moale și cu un procent ridicat de specii care se găsește doar aici. Cu peste 200 de specii de corali, peste 1000 de specii de pești și 1000 de specii de nevertebrate, apele Egiptului oferă vizitatorilor un spectacol nesfârșit.


Cele mai populare destinații de snorkeling si scufundari de pe litoralul egiptean al Mării Roșii, de la nord la sud, sunt Tawa, Nuweiba, Dahab (și faimoasa gaură albastră), Sharm el Sheikh, Hurghada și Marsa Alam, cel mai sudic oraș din Riviera Mării Roșii.Snorkeling Sharm el Sheikh

Scufundari Sharm el Sheikh51 afișare