Caută

Spectacol Şcoala Spaniolă de Echitaţie de la Viena

Şcoala spaniolă de călărie din Viena are mereu în program, pe lângă lecţii de echitaţie, reprezentații în care se demonstrează atât talentul călăreţului, cât şi cel al calului.Scoala spaniola de calarie din Viena este singura institutie din lume in care este pastrata si cultivata inalta arta a calariei renascentiste. In compania cailor lipitani, cu miscarile lor precise pe ritm de muzica, puteti trai clipe minunate vizionand un spectacol de neuitat.


In cadrul spectacolelor de gala, spectatorului ii este oferita o reprezentatie unica intr-una din cele mai frumoase sali de calarie din lume, care a fost decorata intr-un impozant stil baroc de catre maestrul Joseph Emanuel Fischer von Erlach. Initial, aceasta sala a fost construita pentru a gazdui orele de calarie ale tinerilor nobili vienezi.Prin antrenament zilnic catre „Inalta Scoala"


Antrenamentul de dimineata al cailor lipitani ofera o imagine despre antrenamentele desfasurate de antrenori de-a lungul anilor. In cadrul unei lectii apar exercitii relaxate de incalzire, dar si exercitii de finete sau de perfectionare. Fiecare antrenor este singurul responsabil de pregatirea cailor sai si reuseste, prin intarirea controlata a musculaturii, sa transforme miscarile naturale in figuri ale „inaltei scoli de calarie".


Sariturile cabrate clasice nu fac parte din programul zilnic de antrenament, de aceea vor putea fi vazute doar ocazional in cadrul Antrenamentului de dimineata. Dupa ce antrenorul descaleca, recompensa vine imediat - bucatica de zahar pe care antrenorul o scoate din buzunar si o ofera calului. Din decembrie 2015, arta ecvestră a Şcolii Spaniole de Echitaţie este considerată patrimoniu cultural imaterial UNESCO al umanităţii.Pentru mai multe informatii si videoclipuri foarte interesante, va rugam accesati:

88 afișare

Postări recente

Afișează-le pe toate