Caută

Varekai by Cirque du Soleil

"Varekai" este un spectacol reprezentativ pentru genul Contemporary Circus, apreciat la nivel mondial. Un regal al circului de calitate! Acesta poate fi vazut in Spania, la PortAventura.Varekai este o producție clasică Cirque du Soleil, care a fost apreciată la nivel internațional și a uimit 10 de milioane de spectatori din întreaga lume, de la premiera sa din 2002, la Montreal. ”Varekai” înseamnă "oriunde" în limba rroma, limba hoinarilor universali, și se mândrește cu o distribuție internaționala de 50 de interpreți și muzicieni.


Varekai spune povestea unui tânăr solitar care cade din cer și aterizează în umbra unei păduri magice - o lume caleidoscopică plină de creaturi exotice, de unde pornește într-o aventură extraordinară. Varekai, adică „oriunde”, aduce un omagiu spiritului nomad, sufletului și artei tradiției circului, precum și pasiunii infinite a celor care caută calea care duce spre acest loc special.În Varekai, imposibilul devine posibil datorită legendarelor abilități acrobatice și îndrăznețe ale interpretului, însoțite de muzica de încântare și de coregrafia fascinantă așezată într-un peisaj supranatural. O distribuție internațională, formată din peste 50 de artiști și muzicieni, aprinde sufletul spectacolului.  


Această colaborare de succes între PortAventura World și Cirque du Soleil a început cu Kooza în 2014 și a continuat cu Amaluna în 2015. Cirque du Soleil va continua să își înființeze baza de vară la PortAventura World. Prin montarea cortului iconic, PortAventura World își reafirmă strategia de a crea, an de an, noi repere internaționale care poziționează parcul de distractii drept cea mai bună destinație de vacanță și petrecere a timpului liber.
Pentru mai multe informatii si videoclipuri foarte interesante, va rugam accesati:
20 afișare